Simpelveld : Huls 37

Simpelveld : Huls 37

Ruime semi-bungalow op groot perceel met fantastisch uitzicht over het Heuvelland.
Volledig souterrain, ook geschikt voor wonen/werken.


Vraagprijs:  450.000,= k.k. 

Indeling:

Souterrain: Grote multifunctionele/hobby-ruimte van 6.8 x 5.8 met tegelvloer, grote ramen voor voldoende daglicht en toegang tot de tuin. Studeerkamer van 4.4 x 3.5 m met tegelvloer en grote schuifpui naar de tuin. Grote berging van 9.3 x 4.5/3.6 m met tegelvloer en buitendeur. Inpandige garage van 5.4 x 2.9 m met tegelvloer, kantelpoort en tuindeur. Stookruimte van 2.6 x 1.8 m met Remeha CV-ketel met Aqua boiler (2005, eigendom).

Begane grond: Royale hal met leistenen vloer, meterkast, garderobe, toilet met fontein en openslaande deuren naar de woonkamer. Leefkeuken van 3.8 x 3.4 met tegelvloer, buitendeur, kastenwand en hoekopstelling. In de woonkamer van 6.7 x 5.8 m met leistenen vloer, open haard en toegang tot het balkon geniet u middels de grote ramen van het weidse uitzicht over de heuvels. Ook vanaf het balkon kijkt u uit over het Heuvelland.
Vanuit de woonkamer toegang tot de verdeelhal naar de badkamer en drie slaapkamers. Slaapkamer I is 4.5 x 4.0 m groot en heeft direct toegang tot de badkamer van 3.4 x 2.6/1.8 m met ligbad, inloopdouche, tweede toilet en dubbele wastafel. Slaapkamers II en III zijn 4.5 x 3.0 m en 3.6 x 3.3 m groot en hebben beide een deur naar het balkon en rolluiken. Alle slaapkamers zijn voorzien van een parketvloer.

Buiten: Voortuin. Flinke achtertuin met groot gazon en groene borders, met daarachter het mooie Limburgse Heuvelland. De ruim 30 meter diepe achtertuin is gesitueerd op het zonnige zuid-westen.


Klik hier voor een afdrukbare versie in Adobe PDF -formaat.

Hiervoor is de gratis Adobe reader nodig. Hebt u die niet, klik dan hier.

Deze informatie is een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Typefouten voorbehouden.

     HOME:  www.WennekesMakelaardij.nl of korter: www.WenMak.nl
Tel. 045 - 531 30 88
e-mail: Sylvia@WennekesMakelaardij.nl
Krijgersberglaan 61, 6371 CA Landgraaf