Landgraaf : Gravenweg 34

Landgraaf : Gravenweg 34

Vrijstaand-geschakelde woning met een mooie hoekligging en fraaie tuin.
Bijzonder ruime begane grond met 3 woonkamers, leefkeuken en werkruimte.


Vraagprijs:  225.000,= k.k. 

Indeling:

Begane grond: Hal met plavuizenvloer, garderobe, trap naar boven, toegang tot het toilet, de garage en de woonkamer. Modern zwevend toilet met hoekfonteintje.
De royale woonruimten op de begane grond bestaan uit: een zitkamer van 5.0 x 4.7 m met kurklaminaat, de eetkamer 5.0 x 4.0 m met kurklaminaat en de speel- of studeerkamer van 4.2 x 3. 0 m met laminaatvloer en schuifpui naar de tuin. Daarbij nog een ruime leefkeuken van 4.7 x 4.2 m met eveneens een schuifpui naar de tuin. De moderne hoekopstelling uit 2010 heeft een granieten werkblad, achterwand van graniet en hardglas, een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast en vrieslades.
Via de keuken is een tussenportaal bereikbaar, met handige kastenwand en tuindeur.
Hiernaast ligt een kleine werkruimte van 2.5 x 1.5 m met de bijkeuken met wasmachine-aansluiting en zo komen we ook van deze kant bij de inpandige garage van 4.3 x 3.0 m met laminaatvloer, elektrische sektionaalpoort, wastafel en CV-combiketel (Remeha Calenta, eigendom, 2011).

1e Verdieping: Overloop met plavuizenvloer en airco. Drie ruime slaapkamers van 5.0 x 2.7 m met kastenwand, 3.9 x 2.8 m en 4.8 x 2.1 m, alle drie met laminaatvloer. Badkamer van 2.1 x 1.8 m met bad, tweede toilet (met sanibroyeur) en badmeubel.

Buiten: Ruime voortuin met oprit. Grote zonnige achter- en zijtuin met terras, gazon, twee vijvers, twee blokhutten, pergola en poort.


Klik hier voor een afdrukbare versie in Adobe PDF -formaat.

Hiervoor is de gratis Adobe reader nodig. Hebt u die niet, klik dan hier.

Deze informatie is een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Typefouten voorbehouden.

     HOME:  www.WennekesMakelaardij.nl of korter: www.WenMak.nl
Tel. 045 - 531 30 88
e-mail: Sylvia@WennekesMakelaardij.nl
Krijgersberglaan 61, 6371 CA Landgraaf