Hoensbroek : Mgr. Lebouillestraat_15

Hoensbroek : Mgr. Lebouillestraat_15

Hartje Hoensbroek : ruime instapklare woning met tuin.
Woonkamer + moderne keuken 12 meter lang.
Vaste trap naar mooie zolderkamer.


Vraagprijs: Ä 149.000,= k.k. 

Indeling:

Souterrain: Lage provisiekelder in twee delen, 2.4 x 2.1 + 4.0 x 1.7 m, hoogte circa 1,60 meter.

Begane grond: Hal met plavuizenvloer, meterkast en de trap naar boven. Geheel betegeld toilet met duoblok en fonteintje. De woonkamer met open keuken is in 2012 verlengd tot maar liefst 12 meter lang. Deze heerlijke woonruimte van 4.9 m breed heeft een moderne plavuizenvloer, twee lichtkoepels in de aanbouw en een schuifpui naar buiten. De keuken is in 2012 aan de voorzijde gerealiseerd en bestaat uit twee wandopstellingen met een 5-pits gasfornuis met oven, RVS afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer.

1e Verdieping: Overloop met daaraan twee royale slaapkamers van 3.8 x 2.9 m, 3.0 x 2.9. De derde en kleinste (voormalige slaap)kamer van 2.2 x 1.9 m is ingericht als was- en stookruimte: hier bevinden zich de wasmachine-aansluiting en de CV-combiketel (Bosch, 2007, huur). Overloop en kamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
De badkamer van 2.3 x 2.1 m is geheel betegeld en heeft een ligbad, douchecabine, badmeubel, design-radiator en tweede toilet.

2e Verdieping: In 2010 is de vaste trap naar de zolder gerealiseerd en deze verdieping helemaal nieuw afgewerkt, zodat hier een mooie slaapkamer van 4.1 x 4.0 m plus bergruimte is ontstaan, met twee dakramen en een laminaatvloer.

Buiten: Via de schuifpui in de woonkamer komen we op het tuinterras. Een aantal traptredes lager ligt de rest van de tuin, met terras en speelgazon.

Gelegen direct aan het centrum van Hoensbroek, in een straat die op het voetgangersgebied uitkomt en om de hoek bij Albert Heijn.


Klik hier voor een afdrukbare versie in Adobe PDF -formaat.

Hiervoor is de gratis Adobe reader nodig. Hebt u die niet, klik dan hier.

Deze informatie is een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Typefouten voorbehouden.

     HOME:  www.WennekesMakelaardij.nl of korter: www.WenMak.nl
Tel. 045 - 531 30 88
e-mail: Sylvia@WennekesMakelaardij.nl
Krijgersberglaan 61, 6371 CA Landgraaf